VOORSTELLING GEANNULEERD!!ZONDAG 25 OKTOBER- 12 uur en 15.00 uur- “BRITTA MARIA ZINGT AZNAVOUR”

 Britta Maria presenteert: *Aznavour, mon Amour*

Britta Maria presenteert: *Aznavour, mon Amour*

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver.

De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Wij vieren zijn muziek en leven.

Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse. (Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland) en accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems)

Met chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands en Engels

Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten.

Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volhardendheid, zijn engagement en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, la Mama,  She, Comme ils disent naar Les Comédiens…

Emmenez-moi au bout de la Terre…

Pers over de vorige voorstellingen:

‘4 sterren voor de CD Huiswaarts’ Henk van Gelder in het NRC

‘Drie muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond’ NH Dagblad

‘Alle Francofielen, levensgenieters en vrijbuiters hier moet je heen! Deze drie laten je even een glimp van de hemel zien’ Musicalnieuws

‘Sterk trio, schitterend album’ Jacques Klöters

 

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • ZONDAG 25 OKTOBER 2020
  • Aanvang: 12.00 uur en 15.00 UUR
  • Deur open: 11.30 uur en 14.30 uur
  • Prijs: 25 EURO
  • Wij willen het lopen tot een minimum beperken en vragen u bij binnenkomst direct plaats te nemen op de 'toegewezen' stoelen. Na afloop verzoeken wij u gepaste afstand te houden bij het verlaten van het huis.