Zondag18 december- 15 uur- Lizzy O, Bear Traa, Merel Sophie- Winterconcert.

Winnaar Conservartorium Jazz Talent Award 2016

Lizzy trad in 2020 met veel succes in ons huistheater op met haar kerstsong: ‘What Christmas Really Means’. Nu, na twee jaar komt ze terug met zangers Baer Traa en Merel Sophie om met een sfeervol winterconcert de Kerstdagen te verwelkomen. Ze zullen zowel hen eigen repertoire als mooie wintersongs ten gehore brengen.

Lizzy is geboren voor het podium. Al jaren is ze actief als performer en heeft zij verschillende muzikale momenten mogen meemaken, o.a. The Voice of Holland, het Conservatorium Jazz Talent Award, Prinses Christina Concours en het Nederlands Vocalisten Jazz Concours. In 2020, heeft Lizzy haar Master Jazz afgerond aan The Manhattan School of Music in New York. Na de releases van verschillende singles, is zij nu bezig met haar debuutalbum; ‘Start Our Search’.

Baer is een singer/songwriter en multi-instrumentalist met een grote liefde voor de soulmuziek. Zijn eerste single ‘Stone Cold Woman’ is meteen opgepakt door Gerard Ekdom en bombardeerde tot de vijfsterren track op NPO Radio 2. Hij is geïnspireerd door de songwriters Bill Withers, Leon Bridges en John Mayer en na de release van zijn eerste EP in 2019, werkt hij nu aan een nieuwe record.

​Sommige artiesten hebben een natuurlijk overwicht en Merel Sophie is er zo een. Een innemende persoonlijkheid met een gouden stem en een vanzelfsprekende souplesse. Ze brengt een persoonlijk verhaal, geïnspireerd door een mix van americana, jazz en soul. Merel heeft als vocalist gewerkt bij o.a. Next of Kin, Wolf in Loveland, Maurice van Hoek en The Dawn Brothers. Na de release van ook haar eerste EP in 2019, werkt ze nu aan nieuw repertoire.

Hun warme stemmen complementeren elkaar op bijzondere wijze terwijl ze moeiteloos switchen tussen elkaars persoonlijke repertoire.

 

 

 

 

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • 18 DECEMBER
  • Aanvang: 15.00 UUR
  • Deur open: 14.30 UUR
  • Prijs: 29,50 EURO
  • PRIJS IS INCL.KOFFIE/THEE VOORAF EN DRANKJE NA AFLOOP!