UITVERKOCHT! Zondag 11 juni- 15.00 uur- Pianoduo Beth & Flo

"Beth & Flo, opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret”

Beth & Flo

 

Beth & Flo: klassiek pianistes die met één been in de concertzaal staan en met het andere been in de theaters. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes, fysiek theater en een flinke dosis humor!

Op zondag 11 juni geeft het duo een spannend optreden in Theaterhuis Amalia: één van de allereerste try-outs van hun nieuwe voorstelling die pas vanaf september 2023 in de theaters te zien zal zijn. Gloednieuwe liedjes en scènes, gecombineerd met het beste uit hun huidige show. En natuurlijk gaan een aantal van hun beste vrienden mee: Rachmaninov, Bach, Mozart en Ravel.

De pianistes, die beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Naast de concerten die zij geven, touren ze t/m juni 2023 met hun cabaretvoorstelling Niet wat je denkt (uiteraard bomvol klassieke muziek) door de theaters.

_____________________________________________________________________

“Beth & Flo: klassiek met theatrale charme” – Haarlems Dagblad

“Prikkelende verbeeldingskracht en aanstekelijke overgave” – Leeuwarder Courant

“(…) het verfrissende pianoduo Beth & Flo, dat opereert op de scheidslijn tussen hoogwaardig klassiek en lichtvoetig cabaret” – Wenneke Savenije in De Nieuwe Muze, juni 2019

_____________________________________________________________________

 

Spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst
Meer info: www.bethflo.com

 

 

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • zondag 11 juni
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Deur open: 14.30 uur
  • Prijs: 29,50 euro
  • prijs is incl. koffie/ thee vooraf en drankje na afloop.