Vrijdag 15 november – 20.30 uur- Laat je verrassen door aanstormend talent in de Cabaretpoel- 3x Leuk -3x 25 minuten!

U I T V E R K O C H T! Drie keer nieuw aankomend Cabarettalent!!

De Cabaretpoel, Drie keer leuk! speelt in Theaterhuis Amalia

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen.

Op vrijdag 15 november speelt De Cabaretpoel, Drie keer leuk! in Theaterhuis Amalia in Den Haag.

In De Cabaretpoel spelen drie nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Drie cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Hij doet enkele ‘spoken words’ en onderzoekt zichzelf en het leven op een dusdanige manier, dat je na afloop niets anders kunt zijn dan onder de indruk.

Cortijn Tonkes studeerde in 2015 af als uitvoerend theatermaker aan theateropleiding Selma Susanna. Een paar jaar eerder won hij op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de publieks- als de juryprijs. Met MIRO speelt hij een persoonlijk cabaretprogramma. Eerlijk, beeldend en natuurlijk vooral humoristisch.

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u drie keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op www.cabaretpoel.nl.

Luister naar fragment Interview Thjum Arts (op 15.25)   bij OmroepWest en klik op de onderstaande link!

https://www.omroepwest.nl/radio/programma/270000028/UIT/aflevering/270311246

 

!

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • Vrijdag 15 november
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Deur open: 20.00 uur
  • Prijs: 25 euro
  • koffie/thee/koek vooraf en drankje na afloop word je aangeboden door het huis!