UITVERKOCHT! ZATERDAG 23-09-23 – 20.15- CABARETPOEL 3X LEUK!- NIEUW AANSTORMEND CABARETTALENT –

JONG AANSTORMEND CABARETTALENT NU IN OEGSTGEEST!!!

DE CABARETPOEL 

In de Cabaretpoel spelen bij ons 3 (ipv 4) nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Het zijn finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met drie uiteenlopende cabaretgenres. Drie cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen, Youp van ’t Hek of Sanne Wallis de Vries of Claudia de Breij.

In ieder geval ziet u DRIE keer iets nieuws!

Theaterhuis Amalia programmeert al jarenlang nieuwe voorstellingen van bekend, maar vooral nieuw aanstormend theatertalent. Het Huiskamer Podium heeft menig jong talent in de schijnwerpers gezet bij een nieuw publiek.

Inmiddels zijn daar vele talenten doorgestroomd naar theaters als Pepijn en  Diligentia in Den Haag en De Kleine Komedie in Amsterdam zoals Patrick Nederkoorn, Kiki Schippers, Kirsten van Teijn, Janneke Jager ea.

 

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • ZATERDAG 23 SEPTEMBER
  • Aanvang: 20.15 UUR
  • Deur open: 19.45 UUR
  • Prijs: 25 euro en 19,50 euro voor jongeren van 16 t/m 24 jaar !!