DONDERDAG 14 MAART 2024- 20.15 uur-Jort van der Maarel en Tobias van Kaam- dubbelcabaretvoorstelling

Twee voorstellingen gewapend met een dosis scherpe humor en verbeeldingskracht!!

Tobias van Kaam  en Jort van der Maarel,  twee afgestudeerde cabaretiers van de Konings Cabaretacademie in Den Bosch spelen de

dubbel Cabarettour:  

Xenion-flux de onvermijdelijkheid der dingen – Tobias van Kaam

De wereld is niet zo fantastisch als Tobias voor ogen had. Sterker nog, als je even goed om je heen kijkt, is de wereld vaak ronduit kut. Gevuld met tegenslagen, ziektes, dood en verderf. Dit klinkt in eerste instantie als een vrij deprimerende manifestatie, maar Tobias maakt van deze tragiek een speeltuin.

Op kinderlijke wijze kijkt Tobias naar de wereld, waarin hij de grote thema’s van het leven bevraagt:  waarom is er eigenlijk iets? Of: waarom houd ik als 23-jarige man nog steeds zo van dino’s?

Leun achterover en ga met Tobias op doldwaze tocht, dubbel en dwars door zijn fantasie. Gewapend met scherpe humor, een enorme verbeeldingskracht en net iets te veel feitjes over dino’s, in een poging tragiek om te zetten in vreugde.

 We kijken wel even hoe het loopt – Jort van der Maarel

Waarom moet een mid-twintiger zich schamen voor huisje-boompje-beestje en een zilveren ANWB lidmaatschap? Kunnen er nog dingen zijn zoals ze zijn, gewoon omdat ze zo zijn? De wereld ziet er heel anders uit dan aan Jort was beloofd. Gecompliceerder. Is er nog ruimte voor de eenvoud?

Jort van der Maarel nodigt zijn publiek uit om met hem aan de zijlijn te gaan staan; zijn natuurlijke habitat. De plek van de buitenstaander, maar ook die van de trainer. Daar waar vandaan je de boel weer even in perspectief kan plaatsen. Gewapend met een scherpe dosis humor, een oude ziel en flinke bos krullen neemt hij je mee in zijn zoektocht naar de steunpilaar van zijn levensgeluk: overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Informatie voorstelling:
  • Datum:
  • DONDERDAG 14 MAART 2024
  • Aanvang: 20.15 UUR
  • Deur open: 19.45 UUR
  • Prijs: 29,50 EURO. STUDENTEN EN JONGEREN TOT 25 JAAR BETALEN 19,50 EURO !!!
  • PRIJS IS INCL. KOFFIE/ THEE VOORAF EN DRANKJE NA AFLOOP